dodatki do pieczywa

sobota, 20 lutego 2010

Jak tylko zobaczy豉m ten przepis pomy郵a豉m to musi by pyszne i takie si okaza這. Autorka tego przepisu zaleca, aby gotowy krem odczeka dob do uzyskania lepszego smaku- u mnie w domu wieczora nie doczeka. Tutaj oryginalny przepis klik klik.

200 g czekolady (bia豉, ciemna, mleczna wg uznania)

200 g bia貫go sera ( ja u篡豉m 鄉ietankowego twarogu „President”)

Cukier waniliowy

15 g mas豉

Czekolad pokroi w drobna kostk, doda mas這 ca這嗆 powoli rozpuszcza w k徙ieli wodnej, nast瘼nie doda cukier waniliowy. Do czekoladowej masy dodawa po jednej 造盧e serka ca這嗆 ubija mikserem na wolnych obrotach. Ja do cz窷ci masy doda豉m ciemnego kakao, do kolejnej cz窷ci doda豉m soku wi郾iowego. Kremu tego mo積a u篡wa do prze這瞠nia np. ciastek.

krem czekoladowy

krem czekoladowy1

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepis闚 Rezeptebuch Kchenblogs Durszlak.pl